liga profesionistă a modificat ora de start a partidei u cluj - fc hermannstadt

Liga Profesionistă de Fotbal a modificat ora de start a meciului U Cluj – FC Hermannstadt, din etapa a doua a SuperLigii. 

Jocul din runda a doua a Superligii, U Cluj – FC Hermannstadt, programat pe data de 21 iulie va începe la ora 19.00, nu la ora 18.30, așa cum era programat inițial.

Liga Profesionistă și televiziunile care dețin exclusivitatea transmisiilor  au amânat cu o jumătate de oră startul partidelor, după intervenția AFAN, care a reclamat căldura excesivă pe care jucătorii sunt nevoiți să evolueze. Emilian Hulubei, președintele AFAN consideră că este inuman ca jucătorii să joace la 40 de grade și a propus LPF ca toate meciurile să se joace doar după ora 20.00. LPF a amânat însă startul partidelor din etapa a doua cu doar 3o de minute.

CITEȘTE ȘI: FC Hermannstadt vrea ca meciurile din Superliga să se joace seara din cauza caniculei

”Liga Profesionistă de Fotbal și deținătorul drepturilor tv au modificat orele de disputare ale partidelor contând pentru etapa a doua a Campionatului Național SuperLiga României. La baza acestei decizii comune au stat prognozele meteo, care indică temperaturi ridicate la finalul acestei săptămâni” este comunicatul dat publicității pe siteul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Conducerea clubului FC Hermannstadt a fost și ea de acord cu cererea AFAN, mai ales că următoarele două jocuri erau programate la ora 18.30. Acum, meciul de la Cluj se va disputa la ora 19.00.

Iată programul complet al etapei a doua:

Vineri, 19 iulie

Ora 19.00 Politehnica Iași – FC Botoșani

Ora 22.00 Unirea Slobozia – FCSB

Sâmbătă, 20 iulie

Ora 19.00 Universitatea Craiova – UTA Arad

Ora 22.00  FC Rapid 1923 – CFR 1907 Cluj

Duminică, 21 iulie

Ora 19.00 Universitatea Cluj – FC Hermannstadt

Ora 22.00 Dinamo București – Petrolul Ploiești

Luni, 22 iulie

Ora 19.00 Gloria Buzău – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 22.00 Oțelul Galați – Farul Constanța

Ultima oră