fc hermannstadt a găsit înlocuitor pentru daniel paraschiv și aduce un atacant de la craiova

FC Hermannstadt a ajuns la un acord de împrumut pentru un sezon pe atacantul Jovan Markovic (23 ani) de la Universitatea Craiova. 

Rămasă fără atacant după ce l-a vândut pe Daniel Paraschiv la Oviedo, FC Hermannstadt îl aduce la Sibiu pe Jovan Markovic, jucător care nu a mai intrat în vederile lui Costel Gâlcă la Universitatea Craiova.

După meciul direct din prima etapă a Superligii, FC Hermannstadt –  Universitatea 0-0, în care Markovic a fost rezervă neutilizată, conducerile celor două cluburi au ajuns la un acord pentru împrumutul atacantului.

Pe siteul de specialitate transfermarkt, Markovic este cotat la 1 milion de euro. Atacantul evoluează încă din 2017 în Bănie, perioadă în care a bifat și trei selecții la prima reprezentativă, toate în 2021.

Jucătorul a ajuns marți seara la Sibiu, iar miercuri va semna contractul cu FC Hermannstadt și va participa la primul antrenament sub comanda lui Marius Măldărășanu. Pe postul de vârf, Măldă îl mai are pe Aurelian Chițu, în timp ce Ianis Stoica ar urma să revină în flancul stâng.

Markovic mai are contract cu oltenii până în 2026, iar în această vară a mai fost dorit și de U Cluj. Pentru trupa patronată de Mihai Rotaru, Markovic a bifat 146 de apariții, în care a adunat 28 de goluri și 14 pase decisive.

În sezonul trecut, Jovan a marcat șapte goluri și a oferit cinci pase decisive în 43 de meciuri disputate în toate competițiile.

Rămâne de văzut caee va fi reacția antrenorului Marius Măldărășanu, care a amenințat voalat cu plecarea la finalul jocului din prima etapă, fiind nemulțumit de calitatea lotului avut la dispoziție.

fc hermannstadt a găsit înlocuitor pentru daniel paraschiv și aduce un atacant de la craiova

Ultima oră