cum alegeți lustra perfectă în funcție de design-ul livingului

Dacă vă doriți să vă reamenajați locuința și aveți în prim plan alegerea de noi corpuri de iluminat, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne dorim să vă sărim în ajutor prin a vă vorbi despre lustrele living. Spre deosebire de aplica de baie sau de lampadar, o astfel de lustră pentru sufragerie se poate găsi într-o varietate mai largă de modele. De aici și posibila dificultate de alegere a unui model perfect. În articolul de azi ne vom concentra pe stilurile de design interior. Vom alege lustra potrivită conform caracteristicilor design-ului, astfel încât dumneavoastră și cei dragi să vă puteți bucura de o locuință cât mai modernă. Așadar, fără să mai stăm prea mult pe gânduri, să începem!

            Când vine vorba de sufragerie, ce vă trece prin minte prima oară? Vă amintiți de momentele haioase cu prietenii, de serile relaxante în familie sau de după amiezile de weekend în care tot ce doreați să faceți era să citiți o carte bună, nu-i așa? Ei bine, aflați că aceste sentimente se pot exprima și cu ajutorul design-ului interior. Bucuria și emoția dintr-o familie pot prinde culoare atunci când desing-ul livingului se contopește cu piesele de mobilier sau iluminat. Astăzi, însă, ne vom concentra doar pe iluminat, după cum v-am promis. Vrem să vă dăm câteva exemple de lustre living pe care le puteți alege în funcție de modul în care v-ați decorat sufrageria. Iar apoi, la final, vă garantăm că veți reuși să vă impresionați toți apropiații. Printre cele mai populare tipuri de design interior se numără cel minimalist, cel scandinav, cel rustic și cel industrial. Fiecare vine cu caracteristici aparte și oferă sentimente diverse. De aici și nevoia de a alege o lustră pe măsură, pentru a întregi aspectul sufrageriei și pentru a scoate în evidență elementele interioare. În continuare, vom începe enumerarea promisă. Sperăm să vă inspire.

            Începem cu primul tip de design interior, cel minimalist. Acesta se remarcă prin elemente simple în culori neutre, fără imprimeuri sau texturi. El a fost conceput pentru a exprima organizare și eleganță, lucru ce ajută oamenii de pretutindeni să fie mai calmi și mai odihniți. Dacă și sufrageria dumneavoastră este amenajată în acest stil, atunci aflați că lustra living perfectă este cea simplă, în formă rotundă sau ovală, atașată de tavan. O astfel de lustră se va îmbina la perfecție cu mobilierul și decorațiunile preferate, reușind să exprime organizarea promisă. Dacă alegeți una cu lumină caldă, cu atât mai bine. Veți dispune de o sufragerie primitoare, confortabilă și ordonată.

            Trecem mai departe și ajungem la cel de-al doilea tip de design interior, cel scandinav. Aici vom întâlni elemente nordice îmbinate cu elemente contemporane. Ne referim strict la accentele lemnoase din întreaga încăpere. Dacă vă doriți să exprimați eleganță și modernism, acest stil cu siguranță vă va fi pe plac. Pentru o sufragerie scandinavă veți avea nevoie de o lustră confecționată parțial din lemn, tot în formă rotundă sau ovală. Alegând un model atât de simplu, dar cu o pată de culoare venită din partea lemnului, veți reuși să întregiți design-ul și veți aduce un plus de personalitate sufrageriei. Design-ul scandinav este unul dintre cele mai plăcute la vedere. Deci, dacă ne urmați sfaturile, cu siguranță vă veți uimi apropiații.

            Continuăm enumerarea promisă și întâlnim cel de-al treilea tip de design, și anume, design-ul rustic. Acesta este faimos pentru elementele sale lemnoase și asemănarea cu natura. Dacă vă doriți să vă simțiți de parcă sunteți în vacanță la munte constant, această alegere este cea potrivită. Lustra living perfectă în acest cadru va fi cea confecționată din lemn masiv, cu unul sau mai multe brațe și bec lăsat la vedere. Puteți alege lustrele cu brațe din funii, care arată precum coarnele de cerb sau care seamănă cu crengile copacilor, de exemplu. Lăsați-vă imaginația să zboare la natură și mediul înconjurător și vă garantăm că veți găsi modelul potrivit pentru acest tip de design interior.

            Nu în ultimul rând, iată-ne ajunși și la cel de-al patrulea stil de amenajare. Aici este vorba despre design-ul industrial, un design mai puțin întâlnit printre români, dar care începe să prindă popularitate. Accentele principale sunt cele metalice. Deci, implicit, și lustra de living potrivită va fi tot una confecționată din metal. Puteți opta pentru modelele abstracte, cu brațe curbate sau ondulate, în culori mate și neutre. Le puteți poziționa atât pe perete cât și pe tavan. Deci, decizia finală stă la latitudinea dumneavoastră. Tot ce contează este ca modelul ales să completeze sufrageria într-un mod cât mai plăcut.

            Acum că ați aflat toate informațiile necesare, sunteți gata de achiziția ce urmează? Noi așa sperăm, și mai sperăm și că v-am inspirat cu sfaturile oferite. Pentru și mai multe detalii despre lustre, nu ezitați să navigați mediul online. Vă dorim lectură plăcută și happy shopping!

Ultima oră