Criminalii tânărului din Arpașu de Jos au fost reținuți. Filmul atacului
Sursa: Facebook/Profil Public

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost omorât, în noaptea de duminică spre luni, în Arpașu de Jos de părinții fetei de care era îndrăgostit. Presupușii criminali au fost reținuți și urmează să fie arestați preventiv. 

Tânărul în vârstă de 28 de ani a mers la locuința iubitei lui în cursul nopții de 14 spre 15 iulie, după ce aceasta i-a trimis un mesaj spunându-i că nu se înțelege cu părinții. A intrat în curte, a bătut la ușă și a fost întâmpinat de mama fetei. Surse judiciare au declarat pentru Ora de Sibiu că bărbatul a fost împins pe scări de mama fetei și a căzut la sol. În acel moment, părinții tinerei au început să îl lovească cu bestialitate cu diverse obiecte contondente din curte, în special cu bâte. 

Bărbatul a fost lăsat într-o baltă de sânge vreme de două ore, timp în care părinții-atacatori s-au gândit ce să le spună polițiștilor. Într-un final, au sunat la 112, încercând să mușamalizeze evenimentul, mințind că un bărbat plin de sânge a intrat în curtea lor. 

În scurt timp, curtea de la Arpașu de Jos s-a umplut de cadre medicale și polițiști. Medicii de pe ambulanță l-au preluat pe tânărul rănit grav, aflat încă în viață. În drum spre spital însă, el a suferit un stop cardio-respirator, fiind resuscitat 40 de minute. Totul a fost în zadar, căci sibianul s-a stins. 

Criminalii tânărului din Arpașu de Jos au fost reținuți. Filmul atacului

Părinții-criminali, reținuți

În ceea ce îi privește pe presupușii criminali, părinții fetei, au fost luați la întrebări de oamenii legii ajunși la fața locului. În cursul zilei de luni, ei au fost aduși la audieri în Sibiu, împreună cu alți martori, care ar fi venit la locul crimei în urma bătăilor. Aceleași surse au declarat pentru Ora de Sibiu că fata se afla în casă în momentul atacului și nu a văzut ororile care se petreceau. În același timp, presupușii autori ai crimei ar fi declarat că nu au făcut decât să se apere, fiindcă tânărul ar fi fost agresiv. Cel mai probabil, procurorii vor reține intenția directă a acestora, în sensul că ei nu au urmărit neapărat să îl omoare, dar au acceptat producerea acestei consecințe aplicându-i numeroase lovituri în zone vitale. Tânărul ar fi avut mai multe lovituri la nivelul capului și fracturi costale. 

„Potrivit constatărilor medico-legale preliminare, moartea a fost violentă, datorându-se stopului cardio-respirator consecutiv unui poliotraumatism, cu traumatism cranio-cerebral (cu fracturi cominutive de craniu, hemoragie meningo-cerebrală și aspirat pulmonar secundar) şi traumatism toracic (cu fracturi costale, ruptură pulmonară și hemopneumotorax consecutiv)”, au transmis procurorii sibieni.

Principalii suspecți – părinții fetei de care tânărul era îndrăgostit – au fost reținuți pentru 24 de ore, iar procurorii vor propune să fie arestați preventiv pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

Citește și: Crimă la Arpașu de Jos. Tânăr ucis de părinții iubitei 

Citește și: Cine este fata pentru care s-a comis crima de la Arpașu de Jos

Ultima oră