Actualizare: Accident cu două mașini si 3 răniți pe Calea Șurii Mici după ce un șofer de 69 de ani nu a dat prioritate

Polițiștii rutieri au intervenit  la un accident produs la intersecția DN 7H – Calea Șurii Mici, în urma coliziunii între două autoturisme.

Actualizare:

”Din primele cercetări efectuate, polițiștii rutieri au stabilit faptul că șoferul unui autoturism (69 de ani, din Cisnădie), în timp ce circula în această intersecție cu intenția de a pătrunde pe strada Calea Șurii Mici nu ar fi acordat prioritate unui autoturism, condus de un bărbat de 24 de ani, din Cristian, intrând în coliziune cu acesta.” transmite Elena Walter, purtător de cuvânt al Poliție Sibiu.

În urma accidentului, două persoane au suferit vătămări corporale, fiind transportate la Spital. Traficul în zona accidentului se desfășoară pe un singur sens, alternativ, dirijat de către polițiștii rutieri.

La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, motocicleta SMURD, o autospeciala de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SAJ.

”Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei persoane și două persoane au fost transportate la spital. Barbatul în vârstă de 68 care a suferit un traumatism cranian și a fost transportat de către echipajul SMURD cu medic la UPU Sibiu, conștient.” a adăugat Raluca Marcu, purtător de cuvânt al ISU.

Știre inițială.

Dimineață cu ghinion pentru doi șoferi. Două mașini s-au tamponat marți dimineața pe Calea Șurii Mici.

Din primele informații, la fața locului s-a intervenit cu două autospeciale SMURD, o ambulanță SAJ și mai multe echipaje de poliție. Traficul în zonă este îngreunat.

Revenim cu amănunte.

Ultima oră