strigăte de durere la spitalul județean sibiu. familia tânărului ucis la arpașu de jos cere să se facă dreptate (video)

Familia tânărului ucis la Arpașu de Jos cere să se facă dreptate. Rudele bărbatului au plâns toată dimineața în curtea Spitalului Județean din Sibiu, așteptând să primească vești de la Medicina Legală, acolo unde se află trupul neînsuflețit al sibianului. 

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost omorât în noaptea de duminică spre luni de părinții iubitei lui. Totul s-a petrecut în curtea acestora din Arpașu de Jos. Bărbatul a fost lovit cu mai multe obiecte contondente până când a căzut lat pe pământ. Cei care au sunat la 112 sunt chiar agresorii, care ar fi încercat să mușamalizeze totul, spunându-le polițiștilor că l-au găsit în curte pe bărbatul plin de sânge. 

Din nefericire, tânărul preluat de ambulanță cu urme de violență pe corp, agitat și necooperant, a suferit un stop cardio-respirator în drum spre spital. Vreme de 40 de minute a fost resuscitat de echipajele medicale, dar în zadar, traumatismele craniene suferite fiind severe. 

Familia tânărului îl jelește la morgă

Rudele tânărului ucis au stat ore întregi în curtea Spitalului Județean, cerând să se facă dreptate. „Moarte pentru moarte! Răzbunare”, au urlat plângând rudele bărbatului ucis. Oamenii au jelit așteptând vești de la Medicina Legală, acolo unde a fost transportat trupul neînsuflețit al bărbatului.

O mulțime de persoane au transmis mesaje de condoleanțe familiei. Localnicii au doar cuvinte de laudă la adresa lui Victor, bărbatul de 28 de ani ucis la Arpașu de Jos. „Îl știam de când eram copii. Nu a avut noroc în viață. A fost cu o femeie, iar ea l-a părăsit pentru alt bărbat. Are și un copilaș de 1 an și 8 luni. El nu a făcut rău la nimeni, era un băiat la locul lui, un băiat inteligent. Era cu bun simț”, spun sătenii. 

În prezent, cercetările la fața locului continuă, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ultima oră