șofer din sibiu snopit în bătaie de patron și câțiva colegi pentru că a cerut banii pentru o cursă. „mi-au pus cuțitul la gât”

Un tânăr de 26 de ani, șofer la o firmă de transport din Tălmaciu, a fost bătut de patron și de mai mulți angajați când a mers să încaseze banii pentru o cursă.

Vineri după-amiază, un tânăr a fost bătut crunt de patronul său, după ce a mers la sediul firmei pentru a-și recupera banii de pe o cursă. Tânărul spune că, de când se afla în cursă, a avut mai multe dispute telefonice din cauza unor nereguli la mașină.

„M-a bătut în curte, la el, la firmă. Totul a pornit de la o sumă de bani pe care trebuia să o încasez de la o cursă. Nu a vrut să îmi dea banii. Eu i-am oprit actele de la marfa livrată, el m-a ținut sechestrat în curtea din sediul firmei. Patronul a sărit la bătaie. Eu am încercat să mă apăr, dar el și alți angajați de-ai lui m-au doborât, m-au călcat pe tâmplă și m-au dezbrăcat de haine ca să îmi ia actele pe care le băgasem în pantaloni. Nașul patronului a venit și mi-a pus inclusiv cuțitul la gât”, a spus Sorin.

șofer din sibiu snopit în bătaie de patron și câțiva colegi pentru că a cerut banii pentru o cursă. „mi-au pus cuțitul la gât”

Sorin se află încă de vineri internat la Spitalul Județean de Urgență din Sibiu, la Secția Clinică Neurochirurgie. Acesta are o coastă fisurată, un inel deplasat la coloană și mai multe cheaguri de sânge la cap, în urma loviturilor primite.

Mama lui Sorin spune că a auzit tot scandalul, ea fiind în acel moment la telefon cu fiul. „În jurul orei 11.00, 12.00 m-a sunat să îmi spună că este sechestrat în curtea patronului și nu îl lasă să plece. La un moment dat am auzit cum încep să zbiere că îl omoară. Am sunat la Poliție și la Ambulanță. Sorin mi-a spus că a fost târât din curte afară în stradă, dezbrăcat și l-au lăsat la poartă”, a declarat Silvia, mama tânărului.

Poliția face cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ora de Sibiu a solicitat și un răspuns din partea patronului firmei de transport, însă, până la ora publicării articolului, nu a primit un răspuns.

Ultima oră