se construiesc patru noi blocuri anl în mediaș. proiectul a fost scos la licitație

Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a publicat recent procedura de licitație pentru construcția a patru blocuri ANL în municipiul Mediaș, pe strada Gheorghe Lazăr.

Astfel, în zonă vor fi construite 88 de unități locative pentru tineri, și anume 24 de apartamente cu trei camere, 40 de apartamente cu două camere şi 24 de apartamente cu o cameră. Depunerea ofertelor de către potențialii ofertanți este data de 12 august 2024, iar termenul de execuție al locuințelor este de 2 ani de la data semnării ordinului de începere a lucrărilor.

Costul de construcție a blocurilor va fi suportat din bugetul național, prin Agenția Națională pentru Locuințe, urmând ca municipalitatea să asigure echiparea tehnico-edilitară, branșamente de utilități, parcări, amenajări exterioare și spații verzi.

„În urma demersurilor pe care le-am făcut în ultimii ani, pot să spun că am primit o veste bună pentru tinerii din orașul nostru și anume aceea că Agenția Națională pentru Locuințe a scos la licitație publică construirea de blocuri pentru tineri în Mediaș. Firmele intreresate pot să depună oferte până în data de 12 august, urmând ca până la finalul acestui an, în cazul în care nu vor exista contestații, să semnăm contractul de lucrări, existând astfel șansa ca pe parcursul anului viitor să înceapă efectiv lucrările. În ceea ce mă privește, pot să fac public faptul că voi face tot ce ține de mine pentru a duce la bun sfârșit proiectele mari ale orașului nostru“, a declarat primarul municipiului Mediaș,  Gheorghe Roman.

se construiesc patru noi blocuri anl în mediaș. proiectul a fost scos la licitație se construiesc patru noi blocuri anl în mediaș. proiectul a fost scos la licitație

Ultima oră