o vacă a devenit celebră după ce stăpânul a băgat-o în piscină ca să înoate cu el (video)
foto PROTv.ro

Elias Herrera a reușit să transforme vaca sa, Bruce, într-o adevărată vedetă pe platforma TikTok. Tânărul a captat atenția internauților după ce a început să posteze clipuri amuzante cu animalul său în diverse ipostaze neașteptate.

Cel mai recent video, în care Elias înoată cu vaca Bruce la piscină, a devenit viral și a strâns impresionanta cifră de 7,7 milioane de vizualizări. Internauții din toată lumea au reacționat cu entuziasm în secțiunea de comentarii, exprimându-și uimirea și admirația: „Serios, cea mai fericită vacă. Este super tare”; „Eu cu soțul la piscină după spusele lui”; „Noi doi, iubi”; „Această vacă o duce mai bine decât 90% din populația americană”, sunt doar câteva dintre mesajele entuziaste, notează PROtv.

Pentru Elias, vaca sa Bruce nu este doar o simplă animală de fermă, ci un adevărat animal de companie. El o tratează ca pe un membru al familiei, primind-o în casă și hrănind-o din mâinile sale, ceea ce a contribuit și mai mult la popularitatea lor pe rețelele sociale.

Clipurile amuzante și inedite cu Bruce au adus o notă de bucurie și distracție pe TikTok, transformând poveștile lor într-o sursă de inspirație pentru mulți.

@elias_filmz

Trying to swim with Bruce! #cow #brucethecow #farm #animals #pool

♬ original sound – Elias Herrera

Ultima oră