mrbeast în românia. cel mai urmărit youtuber din lume ar fi închiriat salina turda pentru o filmare
Sursa: Reddit

MrBeast, cel mai urmărit creator de conținut de pe YouTube, cu peste 300.000.0000 de urmăritori, se află în România. Tânărul ar fi închiriat Salina Turda pentru realizarea unui videoclip. 

Celebrul YouTuber american MrBeast se află în România. Acesta a fost fotografiat în Cluj-Napoca și în Turda, iar imaginile au fost publicate în mediul online. 

What is MrBeast doing in Romania,Cluj???
byu/gaby2200766 inMrBeast

MrBeast ar fi închiriat Salina Turda pentru realizarea unui material documentar. Timp de o săptămână, în perioada 7-13 iulie, acesta ar fi fost noul platou de filmare al YouTuber-ului cu peste 300 de milioane de urmăritori, notează cluj24.ro. 

Salina Turda închisă pentru „un proiect unic”

Nu există o confirmare oficială că MrBeast ar filma la Turda, însă salina a fost închisă fără prea multe explicații în plin sezon. Reprezentanții Salinei Turda au anunțat în urmă cu câteva zile că obiectivul va fi închis pentru „un proiect unic”. 

„Dragii noștri vizitatori, vă pregătim o surpriză de proporții! În intervalul 7-13 iulie 2024 Salina Turda va fi casa unui proiect unic, pe care promitem să vi-l împărtășim la momentul oportun! (…) Salina Turda este în derularea unui contract de promovare care nu are nici o legătură cu orice fel de activități militare. În perioada 7 iulie 2024 – 13 Iulie 2024, obiectivul turistic este închis în scopul realizării unui material documentar. De îndată ce realizarea materialului se va finaliza, vom reveni în atenția dumneavoastră cu mai multe detalii”, au transmis reprezentanții societății. 

MrBeast, filmat prin Cluj-Napoca 

În mediul online au apărut mai multe imagini cu MrBeast. Acesta a fost filmat într-un magazin din Cluj-Napoca, în fața hotelului unde este cazat, unde ar fi împărțit ciocolată copiilor, dar și în Parcul Central din municipiu. 

YouTube video

 

YouTube video

O altă confirmare vine și din partea streamer-ului american IShowSpeed care s-a aflat, de asemenea, în România. El a spus că este în Cluj împreună cu MrBeast. 

MrBeast, pe numele real Jimmy Donaldson, este cel mai urmărit om de pe YouTube, depășind recent pragul de 300 de milioane de urmăritori. Creatorul de conținut în vârstă de 26 de ani a devenit faimos datorită videoclipurilor realizate cu un buget mare în care organizează diferite provocări și oferă sume mari de bani participanților. MrBeast este cunoscut și pentru donațiile generoase către diverse cauza caritabile și pentru campaniile de mediu pe care le face. 

Ultima oră