jucătorul dorit de măldărășanu și refuzat de conducerea lui fc hermannstadt. conflictul ar putea duce la plecarea antrenorului

Antrenorul de la FC  Hermannstadt, Marius Măldărășanu l-a cerut la echipă pe mijlocașul central Ioan Filip (35 ani), dar șefii clubului au refuzat transferul, preferând săa ducă jucători mai tineri, care pot fi cedați pe sume de transfer.

După prima etapă a Superligii, Marius Măldărășanu a avut un discurs extrem de ofensiv la adresa conducerii clubului FC Hermannstadt, în care a amenințat cu plecarea, motivând că nu i-au fost aduși jucătorii ceruți de el.

„Am tot vrut jucători cu experiență, eu nu mă uit la buletin, nu mă interesează dacă un jucător are 34 ani, atât timp cât jucătorul ne poate ajuta. Jucătorii tineri cresc alături de jucătorii cu experiență. Am vrut jucători, însă nu au fost aduși din diferite motive. Săptămâna viitoare va fi una de gânduri”, a declarat Măldărășanu la flash-interviul de la finalul partidei FC Hermannstadt – Universitatea Craiova, scor 0-0.

CITEȘTE ȘI: Măldărășanu, la un pas să renunțe la FC Hermannstadt: ”Săptămâna viitoare o să fie una de gânduri”

Nemulțumirea tehnicianului a plecat după ce l-a cerut la echipă pe mijlocașul defensiv Ioan Filip (35 ani), jucător liber de contract după despărțirea de FC Botoșani.  Conducerea clubului sibian a refuzat însă aducerea acestuia, considerând că acesta nu poate fi valorificat pe viitor. Astfel, Filip a semnat până la urmă cu echipa de Liga 2, FC Bihor.

CITEȘTE ȘI: Sibiul a încasat 750.000 de euro după transferul lui Daniel Paraschiv la Oviedo

Plecarea atacantului Daniel Paraschiv la Oviedo, chiar înaintea meciului cu Universitatea Craiova pare că a completat nemulțumirea tehicianului, care rămâne fără cel mai valoros jucător din lot.  Vânzarea lui Paraschiv era însă previzibilă, după ce toată vara au fost tatonări în acest sens.

Strategia conducerii de la FC Hermannstadt este una clară, fiind aduși jucători tineri, de perspectivă, care să performeze și mai târziu să poată fi valorificați. În ultimul an, sibienii au vândut de peste 2 milioane de euro, vârfurile fiind Daniel Paraschiv și Baba Alhassan.

Conducerea clubului sibian caută să transfere cât mai rapid un mijlocaș central și un atacant, care să suplinească plecările din această vară.

 

Ultima oră