fc hermannstadt vrea ca meciurile din superliga să se joace seara din cauza caniculei

Asociația Fotbaliștilor Amatori și Nonamatori a solicitat Ligii Profesioniste de Fotbal modificarea programului din etapa a doua a SuperLigii, din cauza valului de caniculă din toată România.

În etapa a doua a Superligii, FC Hermannstadt va juca în deplasare cu U Cluj, meciul fiind programat pe 21 iulie, de la ora 18.30, când se anunță din nou caniculă.

Emilian Hulubei, președintele AFAN consideră că este inuman ca jucătorii să joace la 40 de grade și a propus LPF ca toate meciurile să se joace doar după ora 20.00.

Clubul FC Hermannstadt ar fi de acord cu solicitarea AFAN, mai ales că următoarele două jocuri ale sibienilor sunt programate la ora 18.30, când se anunță temperaturi foarte ridicate.

”Toate cluburile și-ar dori ca meciurile să se joace la o oră cât mai potrivită, să nu fie afectată sănătatea jucătorilor, dar înțelegem si Liga Profesionistă de Fotbal, trebuie găsită modalitatea pentru a se realiza acest lucru. Noi avem programate următoarele două meciuri la ora 18.30, la cum se arată prognoza meteo, vor fi temperaturi ridicate. Am fi de acord să fie condiții prielnice, sănătatea jucătorilor primează, dar depinde și de televiziuni, nu cred că două jocuri se pot disputa la aceeași oră” a explicat Radu Neguț, conducătorul de la FC Hermannstadt.

 

Ultima oră