fata pentru care s-a comis crima de la arpașu de jos. mihaela a fugit de acasă cu tânărul omorât

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost omorât la Arpașu de Jos. Cei care i-au luat viața sunt părinții iubitei lui. Mihaela, fata pentru care s-a comis crima, a fugit în trecut de acasă cu Victor. 

Victor, un tânăr în vârstă de 28 de ani din Arpașu de Jos, a fost omorât în noaptea de duminică spre luni de părinții fetei de care era îndrăgostit. Polițiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări.

O iubire interzisă

Victor și Mihaela se cunoșteau de vreo doi ani. S-au plăcut reciproc și dragostea s-a înfiripat între ei. Dramele au început însă în momentul în care părinții fetei au aflat că sunt într-o relație. Ea ar fi fost promisă altui băiat, iar Victor nu se ridica la nivelul așteptărilor familiei. 

„Fata era promisă unui copil de 12 ani, nu au făcut nunta fiindcă au zis că așteaptă să mai crească el. Doar că, între timp, fata s-a cunoscut cu Victor. S-a îndrăgostit de el, iar de vreo 2 ani se țineau unul de altul. Din ce știu eu, familiile celor doi nu se înțelegeau, părinții fetei îi considerau neamuri mai slabe și nu au acceptat relația ca să nu le facă de rușine neamul”, povestesc oamenii din sat. 

fata pentru care s-a comis crima de la arpașu de jos. mihaela a fugit de acasă cu tânărul omorât

Fiindcă familia nu i-a acceptat relația, tânăra, în vârstă de 19 ani, a hotărât să fugă de acasă. S-a întâmplat la finalul lunii mai a acestui an, atunci când părinții au sesizat și poliția. Persoane apropiate tânărului ucis au povestit pentru Ora de Sibiu că cei doi ar fi vrut să plece în străinătate, în Anglia, dar fata nu a putut să își facă pașaport deoarece nu avea actele asupra ei. Într-un final, după multe discuții între cele două familii, fata s-a reîntors acasă. „Au căzut de comun acord să o aducă acasă, dar cu condiția ca Victor să nu pățească nimic, fiindcă l-au amenințat atunci că îl omoară. Fata s-a întors acasă, iar el a plecat în Anglia”, au mai spus sătenii. 

Ucis de părinții iubitei

Duminică, tânărul s-a reîntors în țară, iar fata l-a chemat la ea fiindcă nu se înțelegea cu familia. A mers la domiciliul ei din Arpașu de Jos, a intrat în curte, iar acolo a pornit măcelul. Bărbatul a fost lovit de părinții fetei până când a căzut la pământ. 

fata pentru care s-a comis crima de la arpașu de jos. mihaela a fugit de acasă cu tânărul omorât

Tot părinții fetei sunt cei care au sunat la 112. Au încercat să mușamalizeze crima și au venit cu altă poveste în fața polițiștilor. „La data de 15 iulie, ora 05:50, prin apel 112, o femeie din Arpașu de Jos a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu faptul că un bărbat a intrat în curtea imobilului lor, solicitând în același timp și ajutor medical, fiind căzut în curte”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu. Oamenii legii și-au dat seama că povestea este cusută cu ață albă și au demarat cercetările. 

Tânărul a fost preluat de o ambulanță, dar a murit în drum spre spital. Părinții fetei au devenit imediat principalii suspecți în cazul crimei, ei urmând să fie aduși la audieri în Sibiu. 

Ultima oră