crimă la arpașu de jos. tânăr ucis de familia iubitei
Sursa: Facebook/Profil Public

Un tânăr a fost omorât în noaptea de duminică spre luni în localitatea Arpașu de Jos din județul Sibiu. 

Un bărbat a fost omorât, în noaptea de duminică spre luni, într-o casă din Arpașu de Jos. Potrivit primelor informații, este vorba despre un tânăr în vârstă de 28 de ani. 

Tânărul, care provine dintr-o familie de etnie romă, ar fi mers la locuința iubitei, și ea de etnie, după ce aceasta l-a sunat să îi spună că nu se înțelege cu părinții ei. Bărbatul a ajuns la adresa fetei, a intrat în curte, a bătut la ușă și a fost împins pe scări de către mama fetei. Acesta ar fi fost lovit de către părinții fetei cu mai multe obiecte contondente. Bătaia a continuat până când bărbatul a rămas inconștient pe sol. 

Citește și: Strigăte de durere în curtea spitalului. Familia bărbatului ucis cere să se facă dreptate

Citește și: Fata pentru care s-a comis crima din Arpașu de Jos 

Când și-au dat seama de gravitatea faptei, părinții fetei au sunat la 112. Imediat în zonă au ajuns poliția și ambulanța. Tânărul era încă în viață, dar a murit în ambulanță în drum spre spital. 

Anchetatorii cercetează în acest moment ce s-a întâmplat la Arpașu de Jos. Potrivit surselor Ora de Sibiu, presupușii criminali și martorii urmează să fie aduși la audieri în Sibiu în cursul zilei de astăzi (n.r.: 15 iulie). Principalii suspecți în cazul crimei sunt părinții fetei. 

Citește și: Ce spune poliția despre crimă 

Revenim cu detalii!

Ultima oră