crima de luni de la arpașu de jos. anchetatorii cercetează locul faptei
FOTO: arhivă

Un bărbat a fost omorât la Arpașu de Jos de către părinții concubinei. Anchetatorii sunt la fața locului și cercetează în ce împrejurări s-a petrecut teribilul eveniment. 

Polițiștii anchetează crima de la Arpașu de Jos. Un tânăr de 28 de ani a fost ucis în bătaie de părinții fetei pe care o curta. Ei sunt cei care au sunat la 112 când și-au dat seama că i-au pus în pericol viața în urma loviturilor. 

Citește și: Crimă la Arpașu de Jos. Tânăr ucis de familia iubitei

„La data de 15 iulie, ora 05:50, prin apel 112, o femeie din Arpașu de Jos a sesizat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu faptul că un bărbat a intrat în curtea imobilului lor, solicitând în același timp și ajutor medical, fiind căzut în curte. La fața locului, polițiștii l-au găsit pe bărbat conștient, însă incoerent în vorbire, fiind preluat de un echipaj medical și transportat la Spital. În drum spre Spital însă, bărbatul a decedat”, spune Luciana Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. 

Casa crimei împânzită de polițiști

Încă de la primele ore ale dimineții casa crimei din Arpașu de Jos a fost împânzită de anchetatori. Din primele cercetări efectuate, polițiștii au constatat că în fapt se conturează o posibilă infracțiune cu violență, fiind solicitat sprijinul de specialitate al Serviciului Investigații Criminale și al procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu. 

„Precizez faptul că la fața locului sunt încă prezenți polițiștii de la investigații criminale și procurorul criminalist, până în prezent fiind stabilite următoarele: la data de 15 iulie, în jurul orei 04:00, în curtea unei familii din Arpașu de Jos a intrat un bărbat în vârstă de 28 de ani, domiciliat în Porumbacu, cu scopul de a se întâlni cu una dintre fiicele familiei, în vârstă de 19 ani. Din primele verificări reiese faptul că aceștia se cunoșteau. În momentul în care a pătruns în curte, bărbatul ar fi fost lovit cu obiecte contondente atât de către mama fetei, cât și de către tatăl acestuia”, spune Lazăr.

Bărbatul ar fi fost bătut cu tot felul de obiecte din casă. Mama fetei l-ar fi lovit și cu o coadă de mătură.  

În prezent, cercetările la fața locului continuă, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Ultima oră