alertă într-o curte din piața mare din sibiu. echipele de intervenție verifică de ce s-a umflat pavajul (update)

Mai multe echipaje de intervenție se află în Piața Mare din Sibiu, într-o curte, după ce o persoană a semnalat prin apel la 112 că s-a umflat pavajul. O situație asemănătoare a fost semnalată și săptămâna trecută pe Pietonala Nicolae Bălcescu.

UPDATE

Pompierii asigură măsuri de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență la fața locului.

Echipajul CBRN și reprezentații operatorului de gaze au efectuat măsurători, nu au fost identificate scurgeri de gaze sau alte substanțe periculoase. De asemenea, nu au fost identificate nici scurgeri de apă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

alertă într-o curte din piața mare din sibiu. echipele de intervenție verifică de ce s-a umflat pavajul (update) alertă într-o curte din piața mare din sibiu. echipele de intervenție verifică de ce s-a umflat pavajul (update)

Pompierii sibieni intervin luni la prânz în curtea unui imobil din Piața Mare a municipiului Sibiu, în urma unui apel pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 care a semnalat faptul că este umflat pavajul.

alertă într-o curte din piața mare din sibiu. echipele de intervenție verifică de ce s-a umflat pavajul (update)

„La fața locului intervin autospecială CBRN, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD. De asemena intervin și reprezentanți ai operatorului de gaze, ai operatorului de apă și canalizare, ai Inspectoratului de Stat în Construcții și Poliția Locală Sibiu. Intervenția este în desfășurare, revin cu date”, a transmis Raluca Marcu, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

O situație asemănătoare a fost semnalată și săptămâna trecută pe Pietonala Nicolae Bălcescu, atunci când pompierii au intervenit în zonă fiindcă se credea că e vorba despre o explozie puternică.

Citește și: S-a zguduit pământul pe Bălcescu în Sibiu

Ultima oră