adolescentă din sibiu căutată de duminică de familie după ce a plecat de acasă și nu s-a mai întors

O adolescentă în vârstă de 14 ani a plecat duminică de acasă și nu s-a mai întors. Familia a cerut ajutorul poliției. Dacă o vedeți pe Briana, sunați la 112!

Poliţiştii caută o adolescentă în vârstă de 14 ani, care a plecat de la domiciliu fără a mai reveni. Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

„La data de 15 iulie a.c., în jurul orei 20:40, Serviciul Investigații Criminale Sibiu a fost sesizat în scris de către o femeie cu privire la faptul că în data de 14 iulie, în jurul orei 19:00, nepoata ei, BUȘE BRIANA MARIA, în vârstă de 14 de ani, a plecat de la domiciliul în care locuiesc împreună în municipiul Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni acasă”, informează IPJ Sibiu.

Semnalmente: înălțime 165 cm, 67 kg, ochi verzi, păr șaten cu breton și șuvițe blonde. Aceasta poartă ochelari de vedere. La data plecării minora purta un tricou alb, pantaloni scurți de culoare roșie, pantofi tip sport de culoare neagră. 

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

Ultima oră