un copil și o femeie răniți la cristian după ce o mașină a lovit un cap de pod
FOTO arhivă

Polițiștii rutieri au intervenit la un accident rutier produs pe DN1, în localitatea Cristian.

“Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit că, pe fondul unor cauze ce urmează a fi stabilite, un conducător auto, sibian, în vârstă de 50 de ani, în timp ce conducea mașina spre Sibiu, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un cap de pod.

În urma impactului, șoferul, precum și soția acestuia și copilul lor în vârstă de 4 ani au suferit vătămări corporale” transmite Poliția Sibiu.

În acest moment, traficul rutier se desfășoară pe un singur sens, alternativ. Polițiștii rutieri continuă cercetările.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pe DN 1 în localitatea Cristian la un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. De asemenea a intervenit și o ambulanță SAJ.

Echipajele au acordat asistență medicală pentru trei persoane implicate în accident. Este vorba de un bărbat în vârstă de 50 de ani care a suferit un traumatism cranian și unul toracic un minor în vârstă de 4 ani care a suferit un traumatism cranian. Bărbatul împreuna cu băiatul au fost transportați de către echipajul SMURD cu medic la CPU Luther.

A mai primit îngrijiri medicale o femeie de 34 de ani care a fost preluată de echipaj SAJ și transportată la UPU Sibiu.

Sg. maj. Raluca Marcu

Ultima oră