rapperul american wiz khalifa reținut de poliție după ce a fumat un marijuana la festivalul beach please din costinești (video)
foto CanCan.ro

Rapperul american Wiz Khalifa a fost luat de polițiști de lângă scena festivalului Beach Please din Costinești. El a fumat canabis pe scenă, iar polițiștii au așteptat ca rapperul să-și finalizeze reprezentația. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Rapperul Wiz Khalifa a fost înconjurat de polițiști imediat după show-ul de la Beach Please.

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc. Față de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale. Din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul unui recital susținut în cadrul unui festival de muzică ce se desfășoară în stațiunea Costinești, județul Constanța a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale”, a transmis IPJ Constanța.

Cântărețul este cercetat in stare de libertate.

YouTube video

Ultima oră