daniel paraschiv, mesaj emoționant pentru sibiu după transferul în spania (video)

Transferat în Liga 2 din Spania, la Real Oviedo, Daniel Paraschiv a lăsat un mesaj emoționant pentru fanii lui FC Hermannstadt, prin intermediul paginii oficiale a clubului. 

FC Hermannstadt l-a vândut pe Daniel Paraschiv la Oviedo chiar înaintea primului meci oficial din acest sezon pentru 750.000 euro și un procent dintr-o eventual viitor transfer.

CITEȘTE ȘI: Sibiul a încasat 750.000 de euro după transferul lui Daniel Paraschiv la Oviedo

În sezonul trecut, Daniel Paraschiv a jucat 38 de meciuri pentru FC Hermannstadt, reușind să marcheze 11 goluri. De când se află la FC Hermannstadt, vârful a bifat 94 de apariții și a reușit să marcheze 31 de goluri.

”Mă voi întoarce la Sibiu”

”Salut, Sibiu! Vreau să vă mulțumesc această perioadă petrecută aici, vreau să mulțumesc tuturor suporterilor adevărați, cei care au susținut echipa necondiționat, peluzei, colegilor mei, staff-ului și nu în ultimul rând conducerii, pentru cum m-a tratat în această perioadă aici. Mulțumesc orașului care m-a ”adoptat”, a fost o perioadă extraordinară din viața mea și cu siguranță mă voi întoarce, indiferent în ce calitate voi reveni la Sibiu la un moment dat. Vă mulțumesc tuturor celor care ați susținut echipa până acum, indiferent că a fost din tribune, financiar, indiferent de modul în care ați făcut-o, vă rămân profund recunoscător. Mult succes FC Hermannstadt în sezonul următor, mulțumesc sibienilor” a fost mesajul lui Daniel Paraschiv.

Atacantul a mai jucat în carieră la Luceafărul Oradea, Energeticianul Tg. Jiu și FC Volunari. A fost sub contrat cu CFR Cluj, echipă care însă l-a împrumutat și apoi l-a cedat gratis la Sibiu.  În urmă cu un an și jumătate, Dinamo Kiev a oferit 1,2 milioane de euro în schimbul său, dar atacanul nu a dorit să plece într-o zonă de război.

Paraschiv a evoluat și pentru echipa națională de seniori a României. A prins 20 de minute în amicalul cu Republica Moldova, scor 5-0, unde a reușit chiar să înscrie și să ofere o pasă de gol.

Ultima oră