bărbatul înecat sâmbătă seara în olt la turnu roșu, găsit de scafandri
foto: arhivă

Actualizare:

După câteva ore de căutare, bărbatul înecat în râul Olt a fost găsit și scos din apă. „În urma căutărilor efectuate, bărbatul a fost găsit și extras din râu. Din păcate, acesta este decedat,” a declarat Marcu Raluca, purtător de cuvânt al ISU.

bărbatul înecat sâmbătă seara în olt la turnu roșu, găsit de scafandri

O amplă operațiune de căutare este în desfășurare în râul Olt, unde un bărbat a dispărut sâmbătă seara. Autoritățile folosesc bărci, scafandri și un sonar pentru a-l găsi.

Potrivit ISU Sibiu, sâmbătă, în jurul orei 20:00, a fost primit un apel de urgență prin numărul 112, în care se semnala faptul că un bărbat de aproximativ 30 de ani ar putea fi înecat în râul Olt, în zona localității Turnu Roșu. La fața locului au intervenit rapid pompierii militari sibieni, echipați cu o barcă pneumatică, o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Căutările au continuat pe parcursul nopții, atât terestru, cât și pe malul râului, însă fără succes.

Duminică dimineața, începând cu ora 7:00, operațiunea a fost reluată. Pompierii sibieni au mobilizat două bărci pneumatice și utilizează sonarului Klein Sistem 4900 pentru a scana fundul râului. De asemenea, doi scafandri, un echipaj SMURD și o autospecială de stingere sunt la fața locului. În sprijinul scafandrilor din Sibiu intervin și doi scafandri de la ISU Brașov.

Căutările continuă în speranța de a-l găsi pe bărbatul dispărut.

Ultima oră