academia de fotbal măgura s-a reunit cu noutăți în staff-ul tehnic
Foto: Noi suntem Hermannstadt

Echipa feminină Academia de Fotbal Măgura s-a reunit în urmă cu o săptămână, când a reluat antrenamentele pentru prima ligă.

Invitată de Federația Română să joace la Liga 1, după ce a terminat sezonul trecut pe locul 3 în seria din Liga 2, Academia de Fotbal Măgura a început antrenamentele la Baza Sportivă din Cisnădie. Echipa pregătită de Octavian Budică are în față o mare provocare, primul sezon la Superliga.

În perioada 4-9 august echipa va susține un cantonament la Hârșova. Primul amical este programat pe 10 august, la Cisnădie, cu Gloria Bistrița.

academia de fotbal măgura s-a reunit cu noutăți în staff-ul tehnic

La echipă au venit în probe și câteva jucătoare de la echipele locale și rămâne de văzut cine va rămâne pentru lotul de Superliga. În lot a revenit și căpitanul Maria Constantinescu, absentă sezonul trecut după o intervenție chirurgicală la ligamente. Staff-ul tehnic a fost completat cu Dan Călinescu, fost jucător la Șoimii Sibiu.

Superliga va începe pe 25 august și are la start opt echipe, care vor juca sistem sezonul regular, apoi play-off și play-out.

LOT ACTUAL ACADEMIA DE FOTBAL MĂGURA

PORTAR: Nicoleta Adam

FUNDAȘI: Ioana Popa, Andreea Marinescu, Diana Oana, Roxana Bocăniciu, Georgiana Nistor, Maria Constantinescu, Antonia Gânfîlean

MIJLOCAȘI: Cătălina Popa, Raluca Dinescu, Maria Băilă, Natalia Crețoiu, Sonia Mereș, Roxana Mărgărit, Alessia Goia, Delia Lepșa

ATACANȚI: Denisa Chirilă, Roxana Frățilă, Iris Arsenie, Ștefania Răchițan

ANTRENORI: Octavian Budică, Dan Călinescu

 

 

Ultima oră