călători blocați mai bine de 2 ore în tren pe ruta sibiu - rm. vâlcea la șelimbăr, fără aer condiționat. “suntem revoltați! e inacceptabil” (video)

Trenul care a plecat sâmbătă dimineața din Sibiu la ora 08:05 cu destinația Râmnicu Vâlcea a stat oprit la Șelimbăr timp de două ore, spre nemulțumirea pasagerilor.

În vagoane nu funcționează aerul condiționat, iar condițiile sunt descrise de călători ca fiind inacceptabile. Pasagerii au fost informați că trebuie să mai aștepte încă aproape o oră până la reluarea călătoriei. Situația a generat revolte în rândul călătorilor, aceștia exprimându-și nemulțumirea față de personalul trenului, care a manifestat o aparentă indiferență.

Un călător a relatat pentru OradeSibiu.ro, că mecanicul trenului nu era informat despre întârziere, deși call center-ul CFR susține că l-a anunțat. Trenul a reușit să plece din Șelimbăr abia la ora 10:30, iar la momentul redactării știrii, trenul se afla la Valea Fratelui, acumulând o întârziere de aproape patru ore pe un traseu până la Câineni.

”Am plecat cam pe la 8:15, am stat în Șelimbăr până la 10:25, am ajuns la Valea Mărului și acum cică trebuie să stăm iar 20 de minute, în căldură ca în cuptor și cu un miros care vine de la baie, de ți se face rău. Fără aer condiționat, mai sunt și copii care trebuie să suporte așa. Pentru ei consider că e cel mai greu.” a declarat un cititor OradeSibiu.

Situația subliniază necesitatea îmbunătățirii condițiilor de transport și a comunicării eficiente între personalul CFR și pasageri.

Ultima oră