sibiencele din naționala de fotbal de stradă solicită sprijin financiar pentru a putea merge la mondialul de la seul (video)

Naționala de fotbal de stradă a României nu găsește încă banii necesari pentru a participa la Campionatul Mondial din luna septembrie de la Seul. Din lot fac parte și două sibience Nicoleta Adam și Denisa Chirilă. 

Campionatul Mondial de fotbal de stradă este programat în perioada 20-29 septembrie în Coreea de Sud. Naționala de fotbal de stradă a României nu găsește încă banii necesari pentru a participa la această competiție, unde este favorită la medalii.

În acest an, România a câștigat titlul european la fotbal de stradă a treia oară consecutiv, iar sibianca Nicoleta Adam a fost cel mai bun portar al competiției. La Euro au jucat două sibience, Nicoleta Adam și Denisa Chirilă.

Pentru a ajuta naționala de fotbal de stradă să facă deplasarea, Nicoleta și-a scos luna trecută la licitație tricoul cu semnăturile tuturor jucătorilor pe care îl primise de la FC Hermannstadt, când a fost desemnată Ambasador al sportului sibian.
”Tricoul a fost vândut la licitația de pe facebook cu suma 1500 de lei și a fost achiziționat de Simion Dragoman din Rășinari. Până acum, am reușit să cumpărăm cinci bilete, dar mai avem nevoie să luăm încă 5 bilete de zbor, plus un rând de echipament și bani de cantonament. Biletele se scumpesc pe zi de trece” a spus Nicoleta Adam, portarul echipei Academia de Fotbal Măgura, care va juca din sezonul viitor în prima ligă.

CITEȘTE ȘI: Sibianca Nicoleta Adam scoate la licitație tricoul pentru a contribui la deplasarea naționalei de fotbal de stradă la Campionatul Mondial

Pentru a putea participa la această competiție, naționala de fotbal de stradă are nevoie de aproximativ 10 mii de euro, incluzând biletele de avion, echipamente, cantonament și hrană.

Antrenorul Mihai Rosus a postat pe pagina oficială a naționalei de fotbal de stradă un video, în care solicită sprijinul pentru această deplasare.

Cei care doresc să ajute naționala de fotbal de stradă o pot face și contactându-l pe antrenorul Mihai Rosus la numărul de telefon +40 (728).141.231. De asemenea, în poză sunt așatate conturile unde cei doritori pot face depuneri pentru a ajuta la deplasarea naționalei de fotbal de stradă la Seul.

sibiencele din naționala de fotbal de stradă solicită sprijin financiar pentru a putea merge la mondialul de la seul (video)

Ultima oră