fc hermannstadt pierde cel mai bun jucător din lot. pleacă în spania!

Atacantul celor de la FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv (25 de ani) va fi cedat zilele următoare la Real Oviedo, echipă care activează în al doilea eșalon din Spania. 

Golgheterul din sezonul trecut al echipei FC Hermannstadt, Daniel Paraschiv nu s-a aflat vineri pe foaia de joc a partidei contra celor de la Universitatea Craiova. Motivul este clar, jucătorul va fi vândul zilele viitoare de FC Hermannstadt și va ajunge la formația spaniolă de ligă secundă, Real Oviedo. Echipa iberică a fost la un pas de promovare în acest an, când a pierdut barajul cu Espanol.

Faptul că Măldărășanu nu l-a folosit deloc vineri seară este un indiciu clar că vârful și-a stabilit deja viitorul.

Real Oviedo a avut concurență serioasă pentru semnătura lui Daniel Paraschiv, pentru că și polonezii de la Widzew Lodz s-au interesat de jucătorul care va fi la prima sa experiență în străinătate din carieră. Paraschiv a mai evoluat în România pentru Luceafărul Oradea, Viitorul Târgu Jiu și FC Voluntari.

Atacantul a urmărit jocul din tribuna arenei de la Sibiu. În urmă cu un an, jucătorul  arefuzat o ofertă excelentă de la Dinamo Kiev, pentru a nu merge într-o zonă de conflict.

Vârful Sibiului a discutat chiar miercuri cu Ora de Sibiu pe tema unui eventual transfer.  ”Mi-am dorit și îmi doresc să fac un pas înainte, dar nu sunt disperat să plec de la Sibiu, deocamdată sunt aici, am contract și vreau să fac meciuri cât mai bune. Din punct de vedere valoric cred că avem un plus față de sezonul trecut, cu siguranță contează și omogenitatea, e greu de dat pronosticuri, dar cred că o să facem o figură frumoasă” a declarat Daniel Paraschiv.

Daniel Paraschiv a marcat 25 de goluri în Superligă, în cele 77 de meciuri jucate pentreu ardeleni la nivel de prim eșalon.

fc hermannstadt pierde cel mai bun jucător din lot. pleacă în spania!
FOTO: Răzvan PĂSĂRICĂ/SPORT PICTURES

 

Ultima oră