Zi de doliu la Spitalul Județean Sibiu. A murit medicul Mircea Bîrluțiu

Miercuri seară, comunitatea medicală din Sibiu și din întreaga țară plânge pierderea medicului Mircea Florin Bîrluțiu, ilustru specialist în domeniul medical și soț al celebrei doctorițe Victoria Bîrluțiu.

Mircea Florin Bîrluțiu a fost cunoscut pentru contribuțiile sale remarcabile în medicina sibiană, activând ca medic în cadrul secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Sibiu.

Anunțul tragic al decesului său a fost făcut de fiul său, Rareș Mircea Bîrluțiu, și el medic, în București. Pierderea lui Mircea Florin Bîrluțiu lasă în urmă o amprentă profundă în comunitatea medicală și în inimile celor pe care i-a îngrijit și inspirat de-a lungul carierei sale de excepție.

”Cu mare tristețe în suflet și în inimă, vă spun că tatăl meu, Mircea, în seara aceasta ne-a părăsit…. A plecat pe un drum lin, luminat, spre ceruri, sperăm că în grija lui Dumnezeu și în Orientul Etern! Îți mulțumesc pentru această călătorie și pentru toate momentele minunate petrecute împreună… Nu te vom uita… – a scris Rareș, fiul lui Mircea Bîrluțiu”

Ultima oră