un jucător de la fc hermannstadt va fi indisponibil două luni

Fundașul echipei FC Hermannstadt, Vahid Selimovic va absenta circa două luni, după o accidentare suferită în cantonamentul din Tucia. 

FC Hermannstadt l-a pierdut circa două luni pe fundașul transferat în această vară, luxemburghezul Vaha Selimovic. Acesta a suferit o fractură la laba piciorului în timpul unui antrenament desfășurat în cantonamentul de la Bolu (Turcia).

CITEȘTE ȘI: Obiectivele luxemburghezului Vaha Selimovic la FC Hermannstadt (video)

După consultări cu mai mulți medici, inclusiv cu cel al naționalei Luxemburgului, s-a decis ca Vaha Selimovic să nu fie operat, deoarece se poate recupera și prin kinetoterapie. Jucătorul poartă o gheată specială care îi imobilizează laba piciorului, dar o poate scoate și poate lucra în acest timp pentru masa musculară.

Astfel, antrenorul Marius Măldărășanu are la dispoziție pentru startul sezonului doar pe cei trei fundași pe care i-a avut și campionatul trecut: Ionuț Stoica, Valerică Găman și Florin Bejan.

Component al naționalei Luxemburgului, Vahid Selimovic a fost crescut la academia clubului francez Metz, după care a mai jucat la Apollon Limasol (Cipru), OFI Crete (Grecia), ND Gorica (Slovenia) și Zeljeznicar (Bosnia)

Ultima oră