Hoții de tigări din Avrig au primit mandat de arestare pentru 30 de zile
foto: arhivă

Miercuri, la data de 10 iulie, Judecătoria Avrig a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi bărbați reținuți în urma acuzațiilor de furt calificat în orașul Avrig.

Cei doi, în vârstă de 20 și 22 de ani și domiciliați în Avrig, sunt suspectați că ar fi pătruns prin efracție în trei magazine alimentare în perioadele 13 mai 2024, 17 mai 2024 și 23 mai 2023, de unde ar fi furat mai multe cartușe de țigarete, provocând un prejudiciu estimat la aproximativ 32.000 de lei.

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Avrig au efectuat percheziții domiciliare în dimineața zilei de 9 iulie, în urma cărora au fost ridicate mai multe obiecte de interes, inclusiv articole vestimentare. Pe baza probatoriului adunat, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și ulterior prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig pentru aplicarea unei măsuri preventive.

Investigațiile în acest dosar continuă sub supravegherea Parchetului, iar autoritățile își propun să aducă clarificări complete asupra circumstanțelor și să stabilească responsabilitatea penală în conformitate cu legea.

Ultima oră