facilitate importantă pentru comercianții din oltenia care vând în piețele sibiului, după închiderea traficului pe valea oltului

Traficul de pe Valea Oltului este închis începând cu data de 8 iulie, pentru o perioadă de o lună. În acest context, Teodor Birț, managerul piețelor din Sibiu, a anunțat că produsele provenite din sudul țării vor continua să fie disponibile în piețele sibiene.

Circulația rutieră pe Valea Oltului este închisă în perioada 08 iulie – 09 august, zilnic, în intervalul orar 06:00 – 20:00, pentru derularea lucrărilor de defrișare versant, ce se impun a fi executate premergător construcției autostrăzii Sibiu – Pitești. (Detalii aici)

Într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, Teodor Birț a explicat că restricțiile de trafic de pe Valea Oltului, un drum extrem de tranzitat și de către producătorii din Oltenia care aduc legume și fructe la Sibiu, nu îi vor afecta pe cumpărătorii sibieni. Managerul a extins programul de descărcare a mărfii, decizie luată în urma unor discuții purtate cu comercianții.

facilitate importantă pentru comercianții din oltenia care vând în piețele sibiului, după închiderea traficului pe valea oltului

„Programul de descărcare a mărfii a fost extins, astfel încât producătorii care vor ajunge noaptea la Sibiu vor putea descărca marfa proaspătă, indiferent de oră. Decizia a fost luată în urma discuțiilor cu ei, în timpul cărora i-am asigurat că îi vom sprijini cu orice pentru a ajunge cu marfa la Sibiu în această perioadă cu închideri de trafic pe Valea Oltului. În continuare cumpărăm produse românești din piețele din Sibiu”, a transmis directorul piețelor din Sibiu.

Ultima oră