Antrenorul lui FC Hermannstadt a stabilit obiectivul pentru noul sezon de Superliga (video)

Aflat la startul celui de-al patrulea sezon cu FC Hermannstadt, antrenorul Marius Măldărășanu vizează un obiectiv ambițios, intrarea în play-off-ul SuperLigii.

Într-un material video postat pe pagina oficială a clubului, antrenorul Marius Măldărășanu subliniază că echipa a piedut opt jucători în această vară, dintre care patru titulari de bază. Vineri, 12 iulie, de la ora 21.30, FC Hermannstadt debutează în noul sezon al SuperLigii acasă, pe Stadionul Municipal, contra Universității Craiova.

YouTube video

În ciuda adversarului redutabil din prima etapă, Măldărășanu spune că echipa sa așteaptă cu mult entuziasm startul SuperLigii. ”Sorții ne-au dat prima etapă pe Universitatea Craiova, o să jucăm acasă, în fața publicului nostru, suntem entuziaști, sper ca și publicul să fie la fel, ne dorim să începem bine. Din diferite motive nu mai sunt la FC Hermannstadt opt jucători, sunt patru jucători din primul unsprezece, care au avut un aport foarte bun la tot parcursul echipei. Ceilalți patru, chiar dacă au jucat mai puțin, erau jucători foarte buni pentru grup, forța noastră este grupul” a spus Măldărășanu.

”Trebuie să ne reorganizăm”

Sibiul a transferat ce și-a dorit și mai caută doar un mijlocaș central. Tehnicianul spune că este nevoie de timp ca jucătorii veniți în această vară să se integreze. ”Trebuie să ne reorganizăm, au venit jucători cu calitate, dar trebuie și ei integrați. Doar Căpușă a venit de la început, ceilalți au venit pe parcursul pregătirilor. Nu este ușor, dar ne consolează faptul că același gen de probleme sunt la fiecare dintre echipele SuperLigii” a explicat antrenorul principal de la FC Hermannstadt.

”Ne batem la play-off”

Ca și în sezonul trecut, sibienii își propun să joace în play-off și speră ca acum să aibă și doza de șansă care le-a lipsit în finalul sezonului regular din campionatul precedent. ”Ne batem la play-off, ne dorim lucrul acesta, știu că lumea vrea să audă obiective mari, dar nu e ușor când pierzi opt jucători. Trebuie să scot maxim din ceea ce avem la momentul acesta, este foarte important să începem bine. În momentul în care lucrurile merg bine pe început de campionat, odată cu trecearea timpului îi avem 100% pregătiți și pe cei noi, dar și integrați în sistemul nostru de joc. Nu e ușor, dar trebuie să avem răbdare” a mai declarat Marius Măldărășanu.

 

 

Ultima oră