trafic infernal marți seara pe valea oltului. lucrările continuă miercuri și drumul e închis (video, foto)
Sursa: Facebook/INFO TRAFIC jud. SIBIU #1

Valea Oltului este închisă zilnic, până în 9 august, între orele 06:00 – 20:00, pentru efectuarea defrișărilor pe versantul aflat în zona de protecție a DN7. Circulația se redeschide pe timpul nopții, iar marți seară traficul a fost infernal pe drumul care leagă Sibiul de Râmnicu Vâlcea. 

Șoferii care au circulat marți seara pe Valea Oltului au avut nervii întinși la maxim din cauza traficului infernal. După ce pe timpul zilei s-a lucrat pentru defrișarea versantului aflat în zona de protecție a DN7, la ora 20:00 circulația s-a redeschis. 

Nici bine nu s-a deschis traficul marți seară, că drumul s-a aglomerat. Pe autostradă, la ieșirea de la Boița, coloana se întindea pe 5 kilometri. Zeci de TIR-uri se aflau pe drum pentru a intra pe Valea Oltului către București. 

trafic infernal marți seara pe valea oltului. lucrările continuă miercuri și drumul e închis (video, foto) trafic infernal marți seara pe valea oltului. lucrările continuă miercuri și drumul e închis (video, foto)

Lucrările continuă 

Muncitorii sunt din nou în teren miercuri dimineață și continuă defrișările pe șantierul autostrăzii Sibiu – Pitești. Traficul este închis pe Valea Oltului pe porțiunea Boița – Lazaret până la ora 20:00. 

„În două zile, echipele care se ocupă de defrișare au tăiat peste 1300 de arbori și au avansat cu drumurile tehnologice care permit accesul la zonele înalte ale versantului. Pe măsură ce accesul la zonele de lucru va fi mai facil, viteza lucrărilor de defrișare va crește”, a transmis marți seara ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Citește și: S-a închis Valea Oltului. Rute alternative

Ultima oră