TOP 3 motive pentru a încheia o asigurare de sănătate
Poză de Kindel Media pe Pexels.com

Un număr mare de studii recente arată că rata îmbolnăvirii în rândul persoanelor tinere este în creștere. De asemenea, știrile au ajuns să prezinte o mulțime de cazuri de boli printre persoane de până în 50 ani, cu toate că standardele de viață sunt unele destul de ridicate în prezent.

Dacă te încadrezi în categoria de vârstă 35 – 50 de ani și încă nu ai o asigurare de sănătate în afara celei de la Stat, iată 3 motive pentru care ar trebui să iei în considerare această variantă.

De ce să îți faci o asigurare privată de sănătate chiar dacă ești în floarea vârstei

1. Incidența bolilor care afectează persoanele în vârstă a crescut și la tineret

De cele mai multe ori, când ești tânăr te gândești că ești intangibil din punct de vedere al bolilor care ar putea să te afecteze. Din păcate, însă, multe studii au arătat că afecțiuni precum cele cardiace, osoase și chiar oncologice au crescut în rândul persoanelor de peste 40 de ani, ba și mai tinere de atât.

O asigurare de sănătate este o plasă bună de siguranță, mai ales că la fel ca multe alte persoane ca tine, se poate să crezi că dacă te simți bine, ești și sănătos.

2. Presiunea pe sistemul de sănătate al Statului este destul de mare

Chiar și atunci când ești angajat și te bazezi pe contribuțiile pe care le plătești Statului, presiunea pe acest sistem este destul de mare. Probleme precum așteptarea interminabilă și insuficiența fondurilor sunt cele mai frecvente când vine vorba despre un set de analize de rutină în spitalele publice. Atunci când alegi să închei și o asigurare privată de sănătate însă, primele cuvinte care îți vor veni în minte sunt siguranța și confortul. Asirom.ro vine în întâmpinarea ta cu un pachet care poate acoperi și co-asigurați, precum și servicii stomatologice pe care multe persoane ar dori să le obțină de la Stat.

3. Îți creezi un obicei din a-ți monitoriza starea de sănătate

Încă de devreme în viață este bine să ai obiceiul de a te interesa de starea ta de sănătate, iar cu ajutorul unei asigurări private vei putea face acest lucru: vei putea monitoriza mult mai atent felul în care te simți, mai ales că vei putea realiza diverse analize și investigații în confort deplin.

O asigurare de sănătate încheiată de tine pentru tine este mult mai flexibilă, astfel că vei putea să îți faci timp pentru testele cu ajutorul cărora să știi că ești bine și că nu vei trezi cu diverse boli când va fi prea târziu și care nu te vor afecta doar pe tine, ci și pe cei dragi ție.

În concluzie, asigurarea de sănătate devine încet-încet o necesitate și nu o opțiune pentru cei care vor să fie tot timpul la curent cu cât de sănătoși sunt. Motivele de mai sus sunt doar 3 din multele pe care le-ai putea avea pentru a lua în considerare încheierea unei astfel de polițe.

Ultima oră