tendințele în parfumurile pentru femei din acest an

În general, femeile aleg parfumurile prin propria intuiție, țin cont de scopul urmărit, de stilul de îmbrăcăminte, de starea de spirit, sau de tendințele actuale ale modei. 

În această epocă, femeile au foarte multe informații, încât uneori chiar poate fi dificil să-și facă timp să reflecte asupra lor. În astfel de momente, un parfum le poate schimba starea de spirit și le poate crea un sentiment de transparență care le ajută să se simtă mai bine și să se concentreze. 

Tendințele la parfumuri de damă în sezonul cald

Vara aceasta sunt la modă parfumurile fresh, inspirate din frumusețea naturii, a pădurii, a florilor și a mării. Aromele delicate de flori și citrice se îmbină perfect pe piele și sunt mai delicate și mai proaspete.

Când este cald, nu sunt potrivite parfumurile dulci, greoaie, cu mirosuri picante, lemnoase, calde. Amestecate cu transpirația, acestea îți pot strica starea de spirit, ceea ce nu este plăcut nici pentru cei din jur. În plus, în zilele caniculare, când căldura pare a fi extremă, este mai bine să eviți cu totul parfumul. 

În acest an sunt în trend parfumurile de damă acvatice, proaspete sau care exprimă frumusețea florilor de vară. 

În timpul zilei, dar mai ales seara, sunt recomandate aromele de vară – de flori, citrice, iarbă și frunze. Tendințele includ parfumuri unisex, parfumuri pentru femei care sunt fresh, confortabile, au arome ce te poartă cu gândul la mare și pot crea un sentiment de libertate. 

Parfumuri acvatice 2024

tendințele în parfumurile pentru femei din acest an

În 2024 sunt în trend parfumurile proaspete și sexy, acvatice. Acestea creează o impresie subtilă, dulce și ușoară, realizată prin adăugarea de note acvatice și florale. Unele parfumuri au note de vârf de citrice, cum ar fi lămâia proaspătă, florile de portocal, dar și note de frunze de cedru. La parfumurile pentru bărbați apar și note lemnoase, de lemn de santal, brand, pin și arome dulci de mosc și chihlimbar.

Un parfum iconic de vară nu are nevoie de prezentare, pentru că va fi mereu în fruntea listei cu cele mai grozave arome acvatice. Acesta poate avea arome de mentă, levănțică, alge, sare de mare, chihlimbar. Poate fi și un parfum floral-acvatic, cu miros de frezie, crin, iasomie, tuberoze, acorduri marine de aer de mare, sau de ocean sărat.

Un parfum acvatic va fi adorat de femei în această vară. Prin aromele minunate, el le poartă cu gândul la mare, la o vacanță de neuitat pe o plajă romantică. Mirosul proaspăt și delicat va fi cu siguranță foarte plăcut și confortabil de purtat.

În acest an, femeile se pot bucura și de o varietate de arome orientale, ce includ note florale, lemnoase, gurmande și de condimente.

Parfumuri florale 2024

În vara 2024, cele mai populare sunt parfumurile florale care conțin note proaspete și răcoritoare de zambile, iris, iasomie, trandafiri. Parfumurile au un miros revigorant, de intensitate medie. Notele de mijloc încorporează aromele florilor, dar asta nu înseamnă că sunt parfumuri florale intense, ci mai degrabă parfumuri naturale, captivante. 

Vara, multe femei aleg parfumuri de lux care sunt preferate și de multe vedete de la Hollywood. Curiozitatea femeilor față de ceea ce poartă vedetele este mare, ele practic sunt influențate de alegerea acestora. Multe staruri sunt văzute drept embleme ale luxului, ale glamour-ului, iar femeile aspiră la stilul lor de viață. Prin urmare și în acest an sunt foarte populare parfumurile de brand pentru femei, care sunt preferate de celebrități precum: Nicole Kidman, Sarah Jessica Parker, Zoe Saldaña, Julianne Moore, Angelina Jolie, Emma Stone.

Și parfumurile cu arome de băuturi alcoolice sunt la modă, ele creează o experiență senzorială mare. De exemplu, pentru vară sunt indicate aromele de gin, care sunt mai fresh și deci potrivite pentru zile caniculare. Aceste arome de gin (de fructe de ienupăr, anason, lămâie, coajă de portocală, coriandru, scorțișoară și prune sălbatice) sunt încurajatoare, emoționante și se armonizează perfect cu notele lemnoase, aromatice, proaspete florale și de lavandă. 

Alte parfumuri pentru femei la modă în 2024 sunt acelea proaspete de citrice, bergamotă, lămâie și frunze de portocal amar. Adaosul de neroli și alte arome unice din Calabria fac din parfumurile de vară să aibă mirosuri ademenitoare, de citrice răcoritoare. 

Toate aceste parfumuri de brand pentru femei arată senzațional și sunt un must-have.

Ultima oră