pink park revine la shopping city sibiu

Vizitatorii Shopping City Sibiu vor avea șansa începând cu acest weekend să se bucure de un nou parc de distracții, PINK PARK. Acesta va fi amplasat în parcarea din zona KFC Drive și va fi deschis publicului în perioada 11-21 iulie.

pink park revine la shopping city sibiu

PINK PARK oferă o varietate de atracții specifice parcurilor de distracții, precum: carusele, trenulețe, banchete rotative și mașinuțe electrice. Accesul la toate aceste distracții se  va face pe bază de jetoane, care se achiziționează din incinta parcului. Centrul comercial îi așteaptă pe toți membrii familiei de luni până joi, între orele 18:00 și 22:00, vineri, între orele 17:00 și 22:00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14:00 și 22:00.

În plus, vizitatorii vor putea participa și la Roata Norocului, una dintre cele mai îndrăgite activități cu premii marca Shopping City Sibiu. Aceasta va fi disponibilă pentru cei care au aplicația SPOT sau o descarcă pe loc și își creează un cont valid. Astfel, utilizatorii pot selecta din catalogul cu premii opțiunea „o șansă la Roata Norocului”, fără a fi necesare extra puncte în aplicație.

Premiile disponibile includ: jetoane pentru mașinuțele electrice, șosete colorate, bilete de film la Cineplexx, vouchere în valoare de 30 lei la magazinul COZE, cu haine și accesorii pentru copii, puzzle-uri cu Patrocle, mascota Shopping City Sibiu, precum și seturi de joacă în nisip. La Roata Norocului va fi prezentă o echipă de promoteri care îi va ajuta pe vizitatori să ia parte la joc, vineri, 12 iulie, între orele 17:00 și 21:00, iar sâmbătă și duminică, 13 și 14 iulie, în intervalul 16:0020:00.

Găzduirea parcului de distracții PINK PARK vine ca urmare a misiunii centrului comercial de a le oferi tuturor copiilor și părinților din Șelimbăr și Sibiu ocazia de a se bucura de activități distractive în aer liber, în familie.

Mai multe detalii despre evenimentele și campaniile centrului comercial pot fi găsite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe paginile de Instagram și Facebook.  

***

Despre Shopping City Sibiu

Cu o suprafaţă totală închiriabilă de 83.000 mp, Shopping City Sibiu este cel de-al treilea parc de profil din România şi cea mai importantă zonă comercială din oraş, atât ca dimensiune, cât şi ca mix al retailerilor ancoră: două hypermarket-uri Auchan şi respectiv, Carrefour, Mobexpert, Leroy Merlin, Altex, Flanco, Decathlon, Hervis, Reserved, Sinsay, Half Price, H&M, C&A, Deichmann, CCC, Humanic, Douglas, DM, Mohito, Cropp, House, Mizar,Triumph, Penti, Teilor, Smyk și Noriel, Lensa, Pandora sau hiperfarmacia Dr. Max.

Shopping City Sibiu a intrat în 2018 într-un amplu proces de modernizare și extindere, ce a fost finalizat, în primăvara anului 2019, cu un nou nivel, dedicat foodcourt-ului, cinema-ului Cineplexx și noii săli de fitness STAY FIT.

În ansamblul său, parcul comercial reuneşte un mix de retaileri reprezentativi internaţionali şi locali, care definesc Shopping City Sibiu drept principala destinaţie de shopping din oraș si împrejurimi pentru familii.

În 2021 Shopping City Sibiu a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel access la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul

atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 15 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită, SPOT poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Shopping City Sibiu este situat la 5 minute de centrul oraşului, lângă DN1 şi dispune de 1.600 locuri de parcare.

Ultima oră