Jandarmii monitorizează zona în care a fost văzut un urs la intrarea în Sibiu
Sursa foto: Spotmedia

Un urs ar fi fost văzut de mai multe persoane miercuri dimineața, în zona Muzeului Astra. Jandarmii sibienii s-au deplasat la fața locului unde animalul și-ar fi făcut apariția ș au făcut verificări, însă ursul nu a fost găsit.

Forțele de ordine din cadrul Jandarmeriei Sibiu continuă monitorizarea  zonei, unde ursul a fost văzut de trecători. „În urma sesizării prezenței unui urs între Muzeul Astra și Grădina Zoologică Sibiu, un echipaj de jandarmerie a fost direcționat de urgenţă la fața locului.

În urma verificărilor și activităților desfășurate de echipajul de jandarmerie în zona unde a fost sesizată prezența ursului, precum și în zonele apropiate, acesta nu a fost găsit, iar ca măsură preventivă, forțele de ordine au continuat activitatea de monitorizare a suprafeței extinse de căutare.

Le reamintim cetățenilor ca, de fiecare dată când constată prezența animalelor sălbatice, să sune la 112, să nu încerce să intervină, să nu hrănească animalele sălbatice, să aibă grijă unde depozitează resturile menajere și să nu se apropie de urși pentru a-i filma sau fotografia”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Sibiu.

Citește și: Urs văzut miercuri dimineață în zona dintre Muzeul Astra și Grădina Zoologică din Sibiu

Ultima oră