elevi de la „brukenthal” au luat parte la o acțiune amplă de ecologizare la podragu. saci de gunoaie coborâți din munte cu elicopterul (video)

Mai mulți elevi de la Colegiul „Samuel von Brukenthal” au participat la o amplă acțiune de ecologizare în zona Cabanei Podragu. Saci de gunoi au fost transportați cu elicopterul.

Asociația de vânătoare „Cocoșul de munte” în parteneriat cu Cabana Podragu, Primăria Arpașu de Sus și Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” au organizat o acțiune amplă de ecologizare. Cinci elevi din clubul de robotică Gear Mechanics de la „Brukenthal” și profesoarele Mihaela Hadăr și Cătălina Rebegel au ajutat la ecologizarea zonei Podragu. Saci imenși cu gunoaie au fost coborâți din vârful muntelui cu ajutorul unui elicopter.

Reamintim că recent Cabana Podragu a fost scoasă la vânzare cu peste 2.480.000 lei. Cabana Podragu este o locație emblematică, o construcție solidă realizată de către Banca Națională în anii 1948-1950, pentru salariații săi și devenită ulterior destinație turistică.

Citește și: Cabana Podragu scoasă la vânzare cu peste 2 milioane de lei. Administrator: „Îmi este foarte greu să mă despart de ea”

Ultima oră