două mașini s-au tamponat pe dn14 la copșa mică. un minor rănit (foto)
Sursa: Radar Mediaș/Grup WhatsApp

Două mașini s-au ciocnit joi pe Drumul Național 14 la ieșirea din Copșa Mică. Mai multe persoane au fost transportate la spital

Update

Saj Sibiu a intervenit cu două echipaje, unul de tip B si unul cu medic,de la Mediaș, la un accident rutier produs între două autoturisme în localitatea Copșa Mica. În urma coliziunii dintre două autoturisme au rezultat cinci victime cu vârstele: 6 ,51, 56, 57 și 66.O fetiță de 6 ani, două femei și doi bărbați au suferit multiple traumatisme,  excoriatii și au fost transportate la CPU Medias în stare stabilă.

Știre inițială

Mai multe echipaje de salvare au intervenit la fața locului. Printre persoanele rănite se află si un minor, spun martorii de la fața locului.

„Polițiștii rutieri intervin la un accident de circulație produs pe DN 14, km 42+200m, în localitatea Copșa Mică, unde s-ar fi produs o coliziune între 2 autoturisme.

Din primele cercetări efectuate la fața locului, polițiștii rutieri au stabilit faptul ca un conducător auto (în vârstă de 57 de ani), în timp ce conducea autoturismul pe acest sector de drum național, având direcția de deplasare spre Mediaș, în condiții ce urmează a fi stabilite, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 67 de ani, din Hoghilag.

În urma impactului, două persoane de sex feminin (în vârstă de 58 și 51 de ani), precum și o minoră de 6 ani au suferit vătămări corporale ușoare. Polițiștii rutieri sunt la fața locului și continuă cercetările.Traficul este ușor  îngreunat în zona producerii accidentului”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

două mașini s-au tamponat pe dn14 la copșa mică. un minor rănit (foto)

Revenim cu amănunte!

Ultima oră