bărbat bătut și tăiat cu o sticlă în mijlocul satului la vurpăr sub privirile localnicilor înspăimântați
foto: arhivă

Un scandal de zile mari a avut loc la începutul acestui an în piața centrală din localitatea Vurpăr. Un individ a tăbărât pe un bărbat și l-a lovit până l-a lăsat lat în stradă. Totul s-a petrecut sub privirile mai multor localnici îngroziți de cruzimea consăteanului lor. Recent, agresorul a fost trimis în judecată. 

Cumplitul eveniment a avut loc în 16 februarie, în timpul zilei, într-o zonă aglomerată din Vurpăr. Sub privirile trecătorilor, un bărbat s-a năpustit asupra unui localnic și l-a lovit cu o sticlă de vodcă în cap. A continuat să îl lovească până când sticla s-a spart, moment în care, de spaimă, victima s-a ascuns lângă un tomberon. Agresorul nu s-a oprit și l-a tăiat pe față cu un ciob. 

„În jurul orei 16:30, în timp ce se afla în localitatea Vurpăr, în piața centrală, inculpatul aflat în stare de ebrietate și intenționând să agreseze victima, s-a poziționat în spatele acesteia, moment în care a luat cu mâna dreaptă de pe bancă o sticla de Stalinskaya de 0,7 ml, iar cu mâna stângă l-a prins pe numitul (…) de geacă și i-a aplicat o lovitură puternică cu sticla în partea din spate a capului, sticla nespărgându-se. În acel moment inculpatul l-a tras pe numitul (:..) de haină în spate, acesta dezechilibrându-se din cauza durerilor si a amețelii, iar inculpatul i-a mai aplicat o lovitură puternică in zona capului, respectiv a tâmplei, sticla spărgându-se, persoana vătămată fiind lovită și în zona umărului stâng. Inculpatul a rămas cu gâtul de la sticlă în mână, acesta fiind tăietor și ascuțit. Victima, de teamă, s-a retras în zona tomberonului, însă suspectul l-a urmărit, iar când inculpatul a ajuns în dreptul victimei, a ridicat mâna dreaptă cu gâtul de la sticlă și, țintind zona ochiului, i-a aplicat o lovitură, dar persoana vătămată a parat parțial lovitura, deviind-o în zona nasului”, se arată în rechizitoriul publicat pe rejust.ro. 

Bărbatul agresat a avut nevoie de 10-12 de îngrijiri medicale în urma loviturilor primite. Pe de altă parte, martorii prezenți în zonă au rămas consternați de cele întâmplate. 

La începutul lunii iulie, agresorul, care are antecedente penale, a fost trimis în judecată sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, respectiv tulburarea ordinii și liniștii publice, vizând concursul formal de infracțiuni. 

Ultima oră