ACS Mediaș s-a despărțit de antrenorul Mihai Ianc
Antrenorul echipei ACS Mediaș 2022, Mihai Ianc s-a despărțit de formația de pe malul Târnavei Mari. 
După ce echipa a terminat sezonul trecut pe un onorabil loc 3, antrenorul Mihai Ianc s-a despărțit de ACS Mediaș. Pentru că echipa va avea un buget mult redus față de seonul trecut, este de așteptat ca ACS Mediaș să anunțe un val de plecări în zilele următoare.
”Mulțumim, Mihai Ianc!
După un sezon provocator petrecut împreună, a venit momentul să ne strângem mâinile și să-i mulțumim antrenorului Mihai Ianc pentru toate reușitele și momentele frumoase alături de echipa noastră. Îi urăm mult succes și îi mulțumim pentru muncă depusă la echipa noastră
Originar din Brad, Mihai Ianc a venit la începutul sezonului trecut, stând pe banca echipei noastre în 27 de meciuri oficiale, având un bilanț pozitiv de 12 victorii, 5 egaluri și 10 înfrângeri.
Mult succes, Mihai!” este postarea dată publicității joi de clubul ACS Mediaș 2022.
ACS Mediaș 2022 și-a redus mult bugetul față de sezonul trecut, astfel că singurul obiectiv va fi salvarea de la retrogradare. Deoarece echipa nu își poate desfășura activitatea pe Stadionul Gaz Metan și are un buget foarte mic pentru Liga 3, Ionuț Buzean plănuiește să renunțe la funcția de președinte.

Ultima oră