sibianul care cultiva canabis în terezian a vrut să rămână lângă plante, în arest la domiciliu

Bărbatul care cultiva canabis în două sere din cartierul Terezian din Sibiu a fost arestat preventiv. El a cerut să fie arestat la domiciliu, dar cererea a fost respinsă de magistrați. 

Sibianul care cultiva canabis în curtea casei, în două sere special amenajate pentru zeci de plante, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Și-a dorit să rămână acasă, lângă plantele lui, să fie cercetat în arest la domiciliu sau sub control judiciar, dar judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sibiu nu i-a acceptat cererea. 

„Admite propunerea de arestare preventivă a inculpatului R.A.-I., formulată de Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Sibiu și, în consecință: Dispune arestarea preventivă a inculpatului, aflat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu, pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 07 iulie 2024 și până la data de 05 august 2024, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar”, este soluția pe scurt a magistraților. 

Vă reamintim că polițiștii au găsit într-o curte din cartierul Terezian o cultură de canabis. Un sibian creștea plante în sere amenajate, iar mai apoi vindea marfa consumatorilor din județul Sibiu. 

Citește și: Imagini din serele de canabis ale sibianului arestat pentru trafic de droguri 

Ultima oră