jucătoare importantă absentă la reunirea celor de la măgura cisnădie

Echipa feminină de handbal Măgura Cisnădie s-a reunit luni seară, la Sala Polivalentă din localitate. 

Măgura Cisnădie s-a reunit luni, 8 iulie, când s-a dat startul pregătirii noului sezon în Liga Națională de handbal. Echipa din Cisnădie abordează noul sezon cu un alt antrenor principal și un lot care a suferit în această vară multe schimbări.

După un deceniu petrecut pe banca Măgurii Cisnădie, antrenorul Alexandru Weber a preluat un post de conducere în cadrul clubului. Noua antrenoare principală este Victorina Bora, care va colabora cu secundul Bogdan Nițu. Programul jocurilor de verificare nu este încă stabilit și se așteaptă mai multe confirmări, iar cantonamentul va fi efectuat pe plan local.

Față de sezonul trecut, au plecat de la echipă Iskit Caliskan, Kepic, Galinska, M. Ilie, Tătar, Jlezi, M. Neagu și Vasileukaya. Au venit la Cisnădie sârboaicele Sanja Radosavljevic (Krim) și Natasa Lovric (Zeleznicar), iberica Judit Vizuete, franțuzoaica Louise Cusset (Besancon), congoleza Fanta Diagouraga (Deva), slovaca Tatiana Sutranova (CSM Deva), Sarah Darie (CSM Deva) și Krisztina Toth (HC Zalău).

De la reunire a lipsit doar portarul Marta Batinovic, operată de ligamente în iarna trecută și care nu este complet refăcută.

Liga Națională de handbal feminin va începe la finalul lunii august.

 

 

Ultima oră