trei persoane pe un atv scăpat de sub control la intrarea în poplaca: 2 răniți și 3 infracțiuni
Luni seara, în jurul orei 23.30, un incident nefericit a avut loc la intrarea în localitatea Poplaca, pe DJ 106D. Un tânăr de 24 de ani, localnic, a pierdut controlul unui ATV pe care îl conducea dinspre Sibiu și s-a lovit de un cap de pod.

Pe ATV se aflau trei persoane: tânărul șofer și doi pasageri, un adolescent de 17 ani și un bărbat de 32 de ani, ambii tot din Poplaca. În urma impactului, atât șoferul cât și pasagerul de 17 ani au suferit răni și au fost transportați la spital, conștienți, dar cu răni evidente.

Șoferul nu deținea permis de conducere și ATV-ul nu era înmatriculat. În plus, testul cu alcool testul a arătat o concentrație de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat, ceea ce adaugă o altă faptă penală acestui incident tragic.

.

trei persoane pe un atv scăpat de sub control la intrarea în poplaca: 2 răniți și 3 infracțiuni

În cauză, se efectuează cercetări penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat și vătămare corporală din culpă.

Două echipaj SMURD dintre care unul cu medic și o ambulanță SAJ, au intervenit de urgență la intrare în localitatea Poplaca la  accidentul în care fost implicat un ATV cu trei persoane pe el.

„Echipajele medicale au acordat îngrijiri pentru trei bărbați. Echipajul SMURD a preluat un tânăr în vârstă de 17 ani care a suferit un traumatism cranian și o contuzie toracică și l-a transportat la CPU Luther.
Un bărbat de 24 de ani a fost preluat de echipajul SAJ, iar cel de-al treilea în vârstă de 32 de ani a refuzat transportul la spital. a declarat Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU.

Ultima oră