Vești îmbucurătoare despre starea șoferului autocarului din accidentul cu 57 de persoane implicate la Porumbacu de Jos

Șoferul de autocar rănit într-un accident grav la Porumbacu de Jos se simte mai bine. Este în continuare internat în spital, dar este pe drumul spre recuperare. 

Medicii sibieni au transmis că starea pacientului rănit grav în accidentul cu 57 de persoane implicate, de la intrarea în Porumbacu de Jos dinspre Avrig, produs în 24 iunie, se îmbunătățeste. Bărbatul se simte mult mai bine.

„Starea pacientului în vârstă de 33 de ani s-a ameliorat. La momentul actual este conștient, cooperant și este pe drumul spre recuperare, însă nu se află încă în afara oricărui pericol. Este ținut sub atenta supraveghere a medicilor și primește în continuare tratament de specialitate”, a transmis Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu.

Vă reamintim că un accident rutier grav a avut loc în 24 iunie, pe DN1 în zona localității Porumbacu de Jos. Un autocar care transporta peste 50 de persoane a intrat în coliziune cu un TIR. Șoferul autocarului a fost rănit grav în urma impactului. Șoferul autocarului este din județul Bistrița Năsăud.

Ultima oră