s-au pus în vânzare biletele pentru meciul fc hermannstadt - universitatea craiova

FC Hermannstadt a pus în vânzare online biletele pentru primul meci oficial al noului sezon, cel cu Universitatea Craiova, din 12 iulie.

Clubul sibian a scos la vânzare tichetele de acces la jocul din prima etapă a SuperLigii, cel cu Universitatea Craiova, programat vineri, 12 iulie, de la ora 21.30, pe Stadionul Municipal.

Prețul biletelor a rămas același ca în sezonul trecut: 50 lei la Tribuna 1, 40 lei la Tribuna 2, 20 lei la Peluza Nord. Sunt disponibile bilete și tip ”Family Zone” la Tribuna 2, cu preț de 20 lei pentru copii și 40 lei pentru adulți.

Copiii sub 6 ani au intrarea gratuită, dar nu au loc alocat, așa că este recomandat să stea în brațele părinților sau însoțitorului. Ca și în sezonul precedent, vor fi puse în vânzare bilete pentru elevi și studenți cu reducere de 50% la Peluza Nord a Stadionului Municipal Sibiu. Astfel, la casa de bilete vor fi disponibile bilete pentru elevi și studenți, care se vor elibera în baza carnetului de elev sau student vizat pe anul în curs. Adulții care însoțesc minorii pot achiziționa bilete la prețul de 20 lei lângă minorul însoțit. Biletul va fi verificat/ confruntat cu documentele în baza cărora au fost achiziționate la punctele de acces.

Persoanele cu dizabilități pot citi regulamentul de acces aici.

Biletele sunt disponibile începând de luni pe siteul Bilete.ro, accesând acest link. 

Tichetele vor fi disponibile și la casa de bilete de la Stadionul Municipal, începând de miercuri, 10 iulie.

Program casa de bilete / Stadionul Municipal Sibiu:

Miercuri – 10 iulie – 16:00 – 20:00
Joi – 11 iulie – 16:00 – 20:00
Vineri – 12 iulie – 16:00 – 22:00

Ultima oră