Restricții de trafic în Sadu pentru construcția unui nou pod

În comuna Sadu din județul Sibiu, circulația va fi afectată în următoarele patru luni din cauza construcției unui nou pod pe drumul județean DJ 105G.

”Închiderea Circulației pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500 în comuna Sadu, Județul Sibiu, în perioada 10.07.2024-10.11.2024, ca urmare a derulării proiectului: „ Construire pod pe drumul Județean DJ 105G, Km. 20+500, Sadu, județul Sibiu și relocare utilități ”

În urma lucrărilor de construcție a unui nou pod pe drumul Județean DJ 105G, în comuna Sadu, Județul Sibiu, se anunță închiderea circulației peste podul din centrul comunei pentru o perioadă de patru luni începând cu data de 10.07.2024.” transmite Primăria Sadu printr-un comunicat de presă.

Restricții de trafic în Sadu pentru construcția unui nou pod

Pentru a facilita deplasarea participanților, au fost stabilite două variante ocolitoare.

Varianta 1 pentru autovehicule- pe traseul: Str. Căminului-Str. Morii-Str. Fabricii-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein. Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7 tone pe osie simplă, cu un maxim de 5 axe.

Varianta 2 pentru autovehicule- pe traseul: Str. Prundului-Str. Podului (sens unic)-Str. Preot Dimitrie Bunea-Str. I.M.Klein (primărie). Pe această variantă este interzis accesul vehiculelor cu masă mai mare de 7,5 tone.

Accesați link-ul pentru a vizualiza harta variantelor ocolitoare: https://sadu.ro/harta-variantelor-ocolitoare-ca-urmare-a-derularii-proiectului-construire-pod-pe-drumul-judetean-dj-105g-km-20500-sadu-judetul-sibiu-si-relocare-utilitati/

De asemenea, s-a stabilit o rută pietonală alternativă pentru locuitorii comunei, pe traseul: Str. Căminului-Supratraversare râul Sadu pe o Pasarelă provizorie nou construită-Str. Râului-Str. Samuil Micu Klein-Str. Ioan Piuariu Molnar-Str. I.M.Klein (primărie).

Aceste măsuri sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de construcție a noului pod și relocarea utilităților. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri pe care le-ar putea cauza aceste restricții și vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a finaliza lucrările în cel mai scurt timp posibil.

Ultima oră