Haz de necaz cu sibieni blocați în trafic pe Valea Prahovei. Au pus de un chef cu șampanie: ”Pe Valea Oltului eram deja acasă” (video)

Câțiva sibieni au plecat luni din Constanța spre Sibiu, alegând una dintre rutele ocolitoare după ce Valea Oltului a fost închisă pentru construirea autostrăzii. În aglomerația formată, sibienii au deschis o sticlă de șampanie, realizând că drumul va dura în total peste 10 ore, aproape dublul traseului obișnuit.

Un grup din Sibiu a rămas captiv în trafic pe Valea Prahovei, în încercarea de a se întoarce acasă după festivalul Neversea. Traficul intens a provocat întârzieri mari, transformând drumul de întoarcere într-o adevărată provocare, cu atât mai mult cu cât există și avertizare de caniculă în această perioadă. Cu toate acestea, petrecăreții nu și-au pierdut entuziasmul și au deschis o sticlă de șampanie.

„Am plecat la 12 din Constanța. De vreo oră mergem bară la bară. Waze-ul este roșu. Suntem la 65 de kilometri de Brașov și stăm de două ore. Pe Valea Oltului făceam șase ore jumate. Mai mult de 4 ore mai avem de mers până la Sibiu”, spune Sbîrcea Gheorghe.

Călătorii mai au de parcurs cel puțin patru ore până la destinație, deși au plecat din Constanța la ora 12:00. În total, aceștia vor petrece aproximativ 12 ore pe drumul de întoarcere de la Festivalul Neversea către Sibiu, în comparație cu cele șase ore și jumătate, cât ar fi durat în mod obișnuit parcurgerea rutei de pe Valea Oltului.

Ultima oră