doi șoferi prinși drogați în weekend în județul sibiu

Într-o serie de intervenții desfășurate recent în orașele Copșa Mică și Tălmaciu, polițiștii rutieri din Sibiu au depistat doi șoferi în timp ce conduceau sub influența posibilă a substanțelor psihoactive.

În ambele cazuri, polițiștii au intervenit în urma indiciilor obținute prin testarea cu aparatul specific și i-au condus pe conducătorii auto la unități medicale pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii exacte a consumului de substanțe interzise.

La Copșa Mică, în data de 8 iulie a.c., un cetățean străin în vârstă de 24 de ani a fost oprit pe DN 14, iar la Tălmaciu, în data de 6 iulie a.c., un localnic în vârstă de 21 de ani a fost oprit pe DN 7. Ambele cazuri sunt investigate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența substanțelor psihoactive de către autoritățile competente din Sibiu.

Aceste acțiuni fac parte din eforturile continue ale Poliției pentru prevenirea accidentelor și asigurarea siguranței în trafic, fiind parte integrantă a campaniilor de combatere a comportamentului infracțional pe drumurile publice.

Ultima oră