Accident cu un rănit între Mediaș și Moșna pe DJ 141

Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 141 la un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. Personalul medical a acordat îngrijiri unui bărbat de 42 de ani, care prezentă un traumatism toracic și un atac de panică. Acesta a fost transportat conștient la CPU Mediaș.

„Un echipaj SMURD a intervenit de urgență pe DJ 141 la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme.Echipajul a acordat îngrijiri medicale unui bărbat în vârstă de 42 de ani, care suferit un traumatism toracic și un atac de panică. Acesta a fost transportat la CPU Mediaș conștient. De asemena, a intervenit și un echipaj SAJ care a preluat a doua victimă un bărbat în vârstă de 28 de ani care prezenta escoriații la nivelul membrului superior”, a transmis sg. maj. Raluca Marcu, purtător de cuvânt ISU Sibiu.

Primele cercetări au arătat că un medieșean de 28 de ani, conducând pe direcția Mediaș – Moșna, a acroșat din neatenție autoturismul pe care îl depășea, condus de un bărbat de 42 de ani din județul Mureș.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Mediaș – Moșna, cel mai probabil pe fondul neatenției, un medieșean în vârstă de 28 de ani a acroșat autoturismul pe care îl depășea, condus de către un bărbat în vârstă de 42 de ani, din județul Mureș. Ambii șoferi au fost transportați la spital conștienți”, a transmis Elena Welter, purtător de cuvânt IPJ Sibiu.

Nu sunt mari probleme de trafic.

Ultima oră