Festival aniversar la Backyard. Două zile cu cei mai tari DJ din România și un invitat special din Grecia

Backyard împlinește zece ani de la înființarea celui mai tare concept de petreceri în aer liber din Sibiu. Distracția continuă, iar la sfârșitul lunii iulie este anunțat un mega party, cu dj renmiți.

Toți cei care își doresc să petreacă până dimineața sunt așteptați vineri și sâmbătă 26-27 iulie, la două zile pline de distracție marca Backyard. Atmosfera va fi asigurată de DJ cunoscuți, unii dintre ei veniți pentru prima dată la Sibiu. De data aceasta, locația va fi amenajată diferit și va avea un „vibe” de festival, dar și o zonă VIP.

Petrecăreții sunt așteptați să danseze până dimineața pe muzica unora dintre cei mai apreciați DJ din țară, Dirty Nano, John Trend, Sebastian și Cipi Hampu. Tocmai din Grecia, DJ DSF vine în ultimul weekend din iulie la Backyard, unde va mixa hiturile verii. Christian Lepah, cunoscutul DJ de la Hiro Bay București, va fi prezent în una din zilele aniversare de la Backyard. Deny, DJ rezident la Loft, și Arias sunt alți doi DJ care se vor asigura că atmosfera va fi una incendiară.

La sfârșitul lunii iulie, Backyard împlinește zece ani de când organizează cele mai tari petreceri din Sibiu. Petrecerea aniversară începe la ora 22:00. Biletele pot fi achiziționate ONLINE! Bilete se mai găsesc doar la prețul de 90 de lei pentru ambele zile sau 150 de lei pentru bilete în zona VIP. În curând vor fi disponibile și biletele pentru accesul de o zi. Rezervările se pot face la numărul de telefon 0743272597.

Organizatorii evenimentului au pregătit și mici surprize pentru petrecăreți. Aceștia trebuie să urmărească atent Backyard pe rețelele sociale pentru a nu rata surprizele.

Ultima oră