Sibianul Eugen Beza, prezentat oficial la SCM Râmnicu Vâlcea

Antrenorul sibian Eugen Beza (46 ani) a semnat un contract pentru doi ani cu echipa de Liga 3 SCM Râmnicu Vâlcea și va avea ca obiectiv promovarea. 

După ce sezonul recent încheiat a ratat promovarea în eșalonul secund la baraje, SCM Râmnicu Vâlcea a mutat pe banca tehnică și a mizat pe un antrenor sibian. Astfel, Eugen Beza a iscălit pe doi ani și va merge în Zăvoi alături de secundul Ștefan Bulmaga. Ora de Sibiu a anunțat în exclusivitate mutarea în urmă cu o săptămână.

CITEȘTE ȘI: Sibianul Eugen Beza va antrena pe SCM Râmnicu Vâlcea

Echipa vâlceană se va reuni pe 15 iulie, și-a stabilit deja o serie de amicale și va aborda noul sezon la Liga 3 cu gândul la promovare. ”Ne obligă evoluția de anul trecut a echipei, când a fost foarte aproape de promovare. Sperăm la Liga 2, dar trebuie să  fim ponderați, să evoluăm lotul, să vedem la ce nivel suntem. Am văzut pe video jocurile de la baraje, dar concludent va fi când începem pregătirea, va fi timp să facem o evaluare corectă” a  declarat Eugen Beza după ce a semnat contractul.

În două rânduri, Beza a fost antrenor la FC Hermannstadt și a mai antrenat și pe Măgura Cisnădie și FC Avrig. Ultima dată, tehnicianul a fost secund și analist video la echipa de Liga 2 FC Argeș, după care i-a pregătit pe piteșteni pentru patru etape.

Eugen Beza a jucat în ligile inferioare pentru Viromet Victoria, Inter Sibiu, Minaur Zlatna, Apullum Alba Iulia, FC Sibiu, CS Otopeni, FCM Câmpina, Forex Braşov, SKA-Energiya Khabarovsk, Voinţa Sibiu și Măgura Cisnădie. Cu Voinţa a reuşit promovarea pe prima scenă în 2011 şi a evoluat 28 de meciuri în sezonul 2011-2012 al Ligii 1.

Sibianul Eugen Beza, prezentat oficial la SCM Râmnicu Vâlcea

 

 

Ultima oră